Αρχική σελίδα Νεότερα

Νεότερα

Ομιλία για γονείς στο ΔΙΚΕΨΥ με θέμα "Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών"

Ομιλία για γονείς με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών 0-10. Πως μπορούν γονείς και εκπαιδευτικοί να βοηθήσουν» πραγματοποιείται από το επιστημονικό κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Θα αναπτυχθούν ζητήματα που σχετίζονται με το τι σημαίνει Σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και την αναγκαιότητά της, το πώς και πότε προσεγγίζουν οι γονείς τα παιδιά για ανάλογα ζητήματα, καθώς και πρακτικές συμβουλές για την ενημέρωση των παιδιών και την αντιμετώπιση πιο ειδικών ζητημάτων που ανακύπτουν.

Περισσότερα...

Οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι» στην Αθήνα

Το μοναδικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι», ανοίγει τις πύλες του στις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη.
 

Περισσότερα...

Ο Μίκυ γιορτάζει τα 90 χρόνια του!

1928 – 2018: 90 Χρόνια Mickey - Ο πιο αυθεντικός αγαπημένος μας ποντικός γιορτάζει τον ερχόμενο Νοέμβριο την 90η επέτειό του με πολλά δρώμενα και συλλεκτικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο!

 

Περισσότερα...

Κύκλος δωρεάν ομιλιών με θέμα τη σχέση γονέων & παιδιού από την Ευρωκλινική Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων διοργανώνει δωρεάν συνεδρίες – ομάδες γονέων με σκοπό να προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να αναπτύξουν καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά τους και να αποκτήσουν πιο υγιείς και δυνατές σχέσεις.

 

Περισσότερα...