Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Μικρόπολις - μια πόλη θαύμα στην καρδιά της Αθήνας

Μια πολιτεία «θαύμα!» με πολύ ιδιαίτερες θεματικές Γειτονιές, που δεν θυμίζουν καθόλου αυτές που ζουν σήμερα τα παιδιά, θα στηθεί από 23 έως και 26 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, μεταμορφώνοντάς την για 4 ημέρες σε Μικρόπολις!

Tο www.mamakid.gr έχει τη χαρά να είναι Χορηγός Επικοινωνίας και σας προσφέρει 20 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ στη Μικρόπολις!

Περισσότερα...

Καραγκιόζης στην Αθήνα τον Αύγουστο

Το Θέατρο Σκιών του Πάνου Καπετανίδη θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι που παραμένουν στην Αθήνα, στις εξής ημερομηνίες:

 

Δευτέρα 23/8/2010 στην Ακαδημία Πλάτωνος

Τρίτη 24/8/2010 στην Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα

Τετάρτη 25/8/2010 στα Πετράλωνα, Κυκλώπων και Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 27/8/2010 στα Πετράλωνα, Πλατεία Αγ. Αικατερίνης

Δευτέρα 30/8/2010 στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, Πλατεία Πανταζοπούλου

  

Ώρα έναρξης 9μμ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 10 ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Το

σε συνεργασία με το

 σας προσφέρει 10 ετήσιες κάρτες εισόδου για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Οι 5 νικητές θα λάβουν 1 ετήσια κάρτα ενήλικα και 1 ετήσια κάρτα παιδιού για να επισκέπτονται τους φίλους του ζωικού βασιλείου όσο συχνά θέλουν!

Το mamakid στη Μεγάλη Παιδική Γιορτή στην Ελευσίνα!

Στην πισίνα του ξενοδοχείου 4 αστέρων Elefsina Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου σε κλίμα δροσιάς και ευχάριστης διάθεσης η Μεγάλη Παιδική Γιορτή με την καθοριστική συμμετοχή του mamakid. Το mamakid ήταν εκεί για να γνωρίσει τους γονείς από κοντά, αλλά κυρίως για να απασχολήσει ευχάριστα τους μικρούς του φίλους με κατασκευές απλών μουσικών οργάνων, αλλά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Τα πιτσιρίκια δεν ήθελαν να σταματήσουν το παιχνίδι, ενώ έφυγαν ενθουσιασμένα και χαμογελαστά κρατώντας την κατασκευή τους! Στη γιορτή μοιράστηκε επίσης έντυπο υλικό του mamakid, ενώ όσοι ήθελαν είχαν στη διάθεσή τους υπολογιστή για να περιηγηθούν στο www.mamakid.gr.

Περισσότερα...

Το Δελφινάριο στο Αττικό Πάρκο

Αυτό το καλοκαίρι, 4 νέοι φίλοι περιμένουν να τους επισκεφτείτε. Η Χλόη, ο Ιάσονας, ο Ερμής και η Κάλλια έχουν ένα νέο σπίτι, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου και θα σας ξετρελάνουν με τα χαρωπά κόλπα τους!

Τα 4 ρινοδέλφινα ανήκουν στο ενδημικό είδος της Μαύρης θάλασσας τα άτομα του οποίου μπορεί να ξεπερνούν τα 3,5 μέτρα σε μήκος και να φτάνουν έως και τα 300 κιλά.

Τα δελφίνια του Αττικού Πάρκου μπορείτε να τα δείτε τις ώρες των παραστάσεων στην πισίνα επιφάνειας 1.300 τ.μ. όπου κολυμπούν, τις καθημερινές στις 12.00 το μεσημέρι και 17.30 και τα Σαββατοκύριακα στις 12.00, 14.30 και 17.30 με εισιτήριο 3€ επιπλέον της εισόδου του πάρκου. Οι 1.100 θέσεις θεατών σας περιμένουν για να απολαύσετε τα περίτεχνα κόλπα των δελφινιών και να τα δείτε μέσα από τα ειδικά τζάμια πώς φαίνονται μέσα στο νερό.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και τα 2 θαλάσσια λιοντάρια που φιλοξενούνται στον χώρο του Δελφιναρίου.

Το Δελφινάριο συμμετέχει, επίσης, σε ερευνητικά προγράμματα για έρευνα σε σχέση με την ακουστική αντίληψη των δελφινιών.

Περισσότερα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο διαβάστε στο άρθρο μας εδώ

Πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 10 ετήσιες κάρτες εισόδου για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Κάντε κλικ εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...