Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για τις επαγγελματικές αναζητήσεις των παιδιών στην Ελληνογαλλική Σχολή

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς στην εκδήλωση – συζήτηση, που διοργανώνει σε συνεργασία με τη διοίκηση της σχολής, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 στις 6.00 μ.μ. στο κεντρικό χώλ της Ελληνογαλλικής Σχολής, με θέμα: “Ο ρόλος των γονέων στις εκπαιδευτικές – επαγγελματικές αναζητήσεις των παιδιών”.

Περισσότερα...

"Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο των παραστάσεων της φετινής σεζόν, η γνωστή μουσική παράσταση "Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια" της Μαρίζας Κωχ πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του για μία μοναδική παράσταση την 1η Απριλίου 2012, στο Ιδρυμα Μηχάλης Κακογιάννης.

Περισσότερα...

Τα πάντα για τις Νευροεπιστήμες στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Με γενικό τίτλο "Μάρτιος 2012: Μήνας ενημέρωσης για τις νευροεπιστήμες" τέσσερειες φορείς καλούν το κοινό σε μια μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ΄ όλο τον μήνα Μάρτιο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με στόχο να ενημερώσουν το Ελληνικό κοινό σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για τον εγκέφαλο με τρόπο έγκυρο και ταυτόχρονα απλό και κατανοητό και να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο ευρύ πεδίο των Νευροεπιστημών.

Περισσότερα...

Δραματοποίηση παραμυθιών στον Πολυχώρο Άγκυρα

Οι Εκδόσεις Άγκυρα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου «Θεατρομάθεια» πραγματοποιούν το ενδιαφέρον πρόγραμμα δραματοποίησης παραμυθιών με τον γενικό τίτλο «Με ένα βιβλίο για εισιτήριο...».

Περισσότερα...

"Το παραμύθι της Ταραντούλας" για 2 παραστάσεις

Οι Εκδόσεις Εν Πλω διοργανώνουν τη μουσικοχορευτική παράσταση “Το παραμύθι της Ταραντούλας” με το μουσικό συγκρότημα ENCARDIA για δύο παραστάσεις.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...