Αρχική σελίδα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Ανθοκομικές εκθέσεις 2011 - μια πολύχρωμη βόλτα!

Ολόκληρος ο Μάιος είναι μια γιορτή των λουλουδιών! Η φύση στην εξοχή, αλλά και στην πόλη βάζει τα καλά της και μας μαγεύει με χρώματα και μυρωδιές! Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε μια κοντινή σας ανθοκομική έκθεση παρέα με τα παιδιά, που θα ξετρελλαθούν από το πλήθος γλαστράκια και φυτά και μια καλή ιδέα είναι να τους αγοράσετε ένα γλαστράκι για να το «υιοθετήσουν»! Παρακάτω αναφέρονται οι εκθέσεις που λειτουργούν:

57η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  -  28 Απριλίου 2011 - 15 Μαΐου 2011 (στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος)

25η Γιορτή λουλουδιών Βάρκιζας  -  28 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011  (στην παραλία του ΕΟΤ)

7η Ανθοκομική έκθεση Γουδή - 30 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011 (στο Νέο Πάρκο Γουδή)

Το πράσινο ευνοεί την υγεία του ανθρώπου

Όλοι μας έχουμε νιώσει την ηρεμία και την ευεξία που προσφέρει το πράσινο, όταν βρισκόμαστε σε μια εκδρομή στη φύση ή απλώς κάνουμε μια βόλτα σε ένα άλσος με δέντρα και χορτάρι. Πράγματι, μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις αποδεικνύει επιστημονικά τη μεγάλη σημασία που έχει το πράσινο στην υγεία του ανθρώπου. 

Περισσότερα...

Φυτέψτε ένα λουλούδι για την άνοιξη!

Έχετε σκεφτεί, ιδιαίτερα εάν κατοικείτε σε μια πόλη γεμάτη πολυκατοικίες, ότι μπορείτε να απασχοληθείτε όμορφα με το παιδί σας με μια όμορφη δραστηριότητα κηπουρικής και να έρθετε πιο κοντά στη φύση; Θα το βοηθήσετε να γνωρίσει καλύτερα το πώς μεγαλώνει ένα λουλούδι και θα έχει το δικό του γλαστράκι, που θα χαρεί να φροντίζει!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...