Αρχική σελίδα Παλαιότερα "Φτιάχνω το δικό μου θέατρο σκιών" στο Ακαδήμεια

"Φτιάχνω το δικό μου θέατρο σκιών" στο Ακαδήμεια

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 6:00μ.μ. – 7:00μ.μ. τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους θέατρο σκιών!

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας θα βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίζουν τους ήρωες του Ελληνικού θεάτρου σκιών φτιάχνοντάς τους. Τα παιδιά θα μάθουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ήρωα (τόπο καταγωγής, χαρακτήρα, συμβολισμό, ενδυματολογικά γνωρίσματα, ντοπιολαλιά) και θα έκφράσουν παράλληλα το ταλέντο τους στη ζωγραφική και στην κατασκευή πλαστικής φιγούρας. Ολοκληρώνοντας το εργαστήρι, το κάθε παιδί θα έχει φτιάξει το δικό του θίασο θεάτρου σκιών.

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Το εργαστήριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Θεάτρου Νέων και πραγματοποιείται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5125600, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Περισσότερες πληροφορίες στις διευθύνσεις www.akademeia.gr και www.theatroneon.com .

Το mamakid είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια"

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 30 Απριλίου 2011