Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Καλοκαιρινά Εργαστήρια στο Θέατρο της Ημέρας

Καλοκαιρινά Εργαστήρια στο Θέατρο της Ημέρας

Στο Θέατρο της Ημέρας διοργανώνεται «Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών», ένα πρόγραμμα 5 αυτοτελών εβδομάδων με διαφορετικό θεματολογικό άξονα η καθεμία, όπου ο γονιός μπορεί να εμπιστευθεί το παιδί του από τις 07:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα,  για να απασχοληθεί δημιουργικά μέσα από πρωτότυπες και ευφάνταστες δραστηριότητες.

Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό θεματολογικό άξονα, γύρω από τον οποίο ενορχηστρώνονται όλες οι επιμέρους δραστηριότητες και τα ερεθίσματα: θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, κατασκευές, μουσική, προβολές, ασκήσεις παρατήρησης, εργαστήρι μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής με τη συμμετοχή των παιδιών.

Το παιδαγωγικό πρόγραμμα επιμελούνται ο   Λάκης Κουρετζής   και η   Ανδρομάχη Μοντζολή, και την  απασχόληση των παιδιών παιδαγωγοί και εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού  εκπαιδευμένοι  στο Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας. Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τη Γραμματεία του θεάτρου.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, Γεννηματά 20,  ΜΕΤΡΟ Πανόρμου Αμπελόκηποι 115 24 ΑΘΗΝΑ, τηλ.: 210 6929090, 210 6995777, Fax: 210 6923470, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.theatro-imeras.gr