Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

Το mamakid.gr σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος" για το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Κερδίστε προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε μια ζωηρή παράσταση για παιδιά, από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΥΣ, για δεύτερη χρονιά, με κεντρικό θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το έργο διαδραματίζεται στο Μαγεμένο Δάσος, όπου απελευθερώνονται τα ζώα που έχουν μεγαλώσει στην ανθρώπινη αιχμαλωσία. Στο κέντρο του υπάρχει ένα Ιερό Δέντρο, όπου ζει η Βάγια η κουκουβάγια, το μόνο ζώο που έχει γεννηθεί στο Μαγεμένο Δάσος. Όλοι τη θεωρούν σοφή και σέβονται τις απόψεις της.

Ενώ στο Μαγεμένο Δάσος έχουν ξεσπάσει ταραχές για την αρχηγία, η Βάγια καλεί στο Ιερό της Δέντρο τα ζώα και τα πείθει να προβούν σε Ολυμπιακή Εκεχειρία, ώστε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Τους εξηγεί τη σημασία των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας το μεγαλείο και τη σπουδαιότητά τους και προτείνει: «όποιος κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια να είναι και ο επόμενος αρχηγός του δάσους» και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος ξεκινούν!

Περισσότερα για την παράσταση διαβάστε εδώ.

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

ΧΡΥΣΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΑΛΚΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΔΙΡΚΑΣ

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 23 Οκτωβρίου 2011