Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Ο ποντικός και η θυγατέρα του"

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Ο ποντικός και η θυγατέρα του"

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το Εργαστήρι Μαιρηβή σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση κουκλοθεάτρου "Ο ποντικός και η θυγατέρα του" για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Πώς ο Ποντικός πάντρεψε τη Θυγατέρα του; Και ποιόν γαμπρό προτίμησε; Τον Ήλιο, το Σύννεφο, τον Αγέρα, τον Πύργο ή κάποιον άλλο καλύτερο και δυνατότερο; Μία κωμικοτραγική παράσταση κουκλοθέατρου, βασισμένη σ' έναν παλιό λαϊκό μύθο, που περιλαμβάνεται στη συλλογή «Ελληνικά Παραμύθια», σε εκλογή Γ. Α. Μέγα.

Το έργο,  με ανάπτυξη του στοιχείου των διαλόγων και  έντονη την παρουσία του έμμετρου λόγου (δεκαπεντασύλλαβος), εμπλουτίζεται με προβολές βίντεο και παίζεται σε όλη τη σκηνή του θεάτρου. Διαπραγματεύεται καυτά σημερινά προβλήματα σχέσεων ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά τους, αλλά θίγει και ζητήματα των προσωπικών φιλοδοξιών των μεγάλων με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που μπορεί να συγκινήσει παιδιά κάθε ηλικίας έως και ενήλικες.

Η προβολή σε συγκεκριμένα τμήματα της παράστασης είναι οργανικά δεμένη με τα σκηνικά και την δραματουργία του έργου ολοκληρώνοντας την ιστορία και συνδυάζει δισδιάστατες και τρισδιάστατες τεχνικές animation, όπως drawing animation, cut out και sand animation.

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ ΡΩΜΕΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 7 Δεκεμβρίου 2011