Αρχική σελίδα Βιβλίο Βιβλιοπαρουσιάσεις των Εκδόσεων Διάπλαση τον Δεκέμβριο

Βιβλιοπαρουσιάσεις των Εκδόσεων Διάπλαση τον Δεκέμβριο

altΟι Εκδόσεις Διάπλαση προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στις σε τρείς βιβλιοπαρουσιάσεις τον μήνα Δεκέμβριο.

 

''Ο πρίγκηπας του πλανήτη Βίκτωρ'' στην Λάρισα

Το Σάββατο 3 Δεκεβρίου 2011 στις 6.30μμ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λάρισας, οι Εκδόσεις Διάπλαση και βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ-παιδικό παρουσιάζουν το παραμύθι της Μπέττυς Μαγρίζου  ''Ο πρίγκηπας του πλανήτη Βίκτωρ'' . Για το βιβλίο θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός Λόπη Μαλλιάρα και ο Βαγγέλης Κολώνας, ο οποίος επιμελήθηκε και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Χώρος: Βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ (παιδικό), Αθανασίου Διάκου 5, Λάρισα, τηλ. 2410 537791

 

"Πρωτοχρονιάτικες καλικαντζαροσκανταλιές!"

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί, το βιβλιοπωλείο "Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού" προσκαλεί όλα τα παιδιά να έρθουν μαζί με τους φίλους τους στο Νέο Κόσμο, να μοιρααστούν τις πιο απίθανες Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές με τη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά. Οι εκδόσεις Διάπλαση θα επιβραβεύσουν, τις πιο πρωτότυπες αλλά και τις πιο "άτακτες" ιδέες. 

Χώρος: Βιβλιοπωλείο ΠΑΡΑΘΥΡΟ, Κρητών 1 και πλατεία Μάχης Αναλάτου, Νέος Κόσμος,  τηλ.: 210 36 01 365

 

''Ο πρίγκηπας του πλανήτη Βίκτωρ'' στην Αθήνα

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 12 το πρωί, οι εκδόσεις Διάπλαση παρουσιάζουν το παραμύθι για μικρούς και μεγάλους της Βεατρίκης Σαίας-Μαγρίζου, με τίτλο: "Ο πρίγκιπας του πλανήτη Βίκτωρ" , στο πνευματικό κέντρο της Ισραηλίτικης κοινότητας Αθηνών, Βησσαρίωνος 9, 2ος όροφος. Για το βιβλίο θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Ιφιγένεια Αντωνίου. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Αλβέρτος Φαις και η ίδια η συγγραφέας.

Χώρος: Πνευματικό κέντρο της Ισραηλίτικης κοινότητας Αθηνών, Βησσαρίωνος 9, 2ος όροφος

 

Περισσότερες Πληροφορίες: www.diaplasibooks.gr