Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Μεγάλος Διαγωνισμός για 15 DVD «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»

Μεγάλος Διαγωνισμός για 15 DVD «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»

Το mamakid.gr σας χαρίζει 15 DVD με τις 3 ταινίες της μαγευτικής ιστορίας του μικρού λιονταριού Σίμπα, που θα σας ταξιδέψει στο μεγαλείο του «Κύκλου της Ζωής».

Καθένας από τους 15 τυχερούς θα κερδίσει από 1 DVD με τη μαγευτική ιστορία του Σίμπα.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 

Μαγευτικά κινούμενα σχέδια, αξέχαστη μουσική που τιμήθηκε με  2 OSCAR® (Καλύτερης Μουσικής & Καλύτερο Τραγούδι, 1995) και μια πολύτιμη ιστορία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, έρχονται στις οθόνες σας.

Περιλαμβάνει μοναδικές σκηνές, όπως ο ξεκαρδιστικός χορός «Χακούνα Ματάτα» με τον Τιμόν και τον Πούμπα, αλλά και τη στιγμή που ο Σίμπα παίρνει τη θέση που του αξίζει στην κορυφή του Περήφανου Βράχου.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 2: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΠΑ

Ανακαλύψτε τη δύναμη της Αληθινής Αγάπης σε μια απολαυστική ταινία που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους με υπέροχα κινούμενα σχέδια, αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Ακολουθήστε τη μικρή Κιάρα, την ξεροκέφαλη μικρή λιονταρίνα, κόρη του Σίμπα και διάδοχο του θρόνου, στα ανεξερεύνητα λιβάδια όπου απαγορεύεται αυστηρά να πηγαίνει μακριά από το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα της. Εκεί μια μέρα συναντά τον ατίθασο Κόβου, ένα μικρό λιονταράκι που ακολουθεί τα χνάρια του Σκαρ.

Ο Τιμόν και ο Πούμπα κάνουν τα πάντα για να την προστατεύσουν από τον ιδιαίτερο αυτόν «εχθρό» αλλά καθώς τα δυο μικρά προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον «Κύκλο της Ζωής», αντιλαμβάνονται ότι μόνο αυτοί μπορούν να ξαναφέρουν την ειρήνη και την αγάπη στις αγέλες τους!

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 3: ΧΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ

Πρόκειται για το τελευταίο μέρος της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, ολοκληρώνοντας το μεγαλείο του Βασιλιά των Λιονταριών με ένα μαγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο!

Πολύ πριν γεννηθεί ο Σίμπα, δείτε πώς σώθηκε το πάρκο Σερενγκέτι και τι πραγματικά συνέβη πίσω απ’ όλα όσα έδειξαν οι κάμερες  σε μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο και υπέροχη μουσική, που θα σας συναρπάσει. Για μια ακόμα φορά οι ήρωες που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι και η εκπληκτική μουσική του Έλτον Τζον, χαρίζουν όμορφες στιγμές στη σαβάνα.

 

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΕΤΟΣ
ΛΥΔΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΣΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΛΥΦΡΟΝΙΤΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΓΚΕΒΕΖΟΥ
ΘΕΩΝΗ ΣΜΑΪΛΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΟΛΙΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΩΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΜΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΙΩΓΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΚΗ
 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 22 Δεκεμβρίου 2011