Αρχική σελίδα Παιδικό Θέατρο «Το Χωριό της ΑΒ» ξανά για 4 μόνο παραστάσεις

«Το Χωριό της ΑΒ» ξανά για 4 μόνο παραστάσεις

Το χωριό των γραμμάτων θα έχουν ξανά την ευκαιριά να επισκεφτούν μικροί και μεγάλοι θεατές, για 4 μόνο παραστάσεις από το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου.

 

Ήταν το 2006 όταν η μικρή Μαργαρίτα ανέβηκε για πρώτη φορά στο μολύβι της και επισκέφθηκε το χωριό των γραμμάτων.

Από τότε πέρασαν 6 χρόνια, εκατοντάδες παραστάσεις, χιλιάδες μικροί θεατές, η ιστορία γράφτηκε σε βιβλίο και μπήκε σε πολλές παιδικές βιβλιοθήκες και σχολεία.

Οι πρώτοι θεατές μεγάλωσαν αρκετά, αλλά κάθε χρόνο νέοι, μαζί με τις δασκάλες τους, τις μαμάδες και τους μπαμπάδες τους, ζητούν να γίνουν συνταξιδιώτες της μικρής Μαργαρίτας και να γνωρίσουν κι αυτοί τα γράμματα από κοντά!

 

Οι μικροί θεατές θα συνταξιδέψουν στο  ονειρικό ταξίδι της μικρής Μαργαρίτας στο Αλφαβητοχώρι, θα μάθουν για την διαφωνία φωνηέντων και συμφώνων για την διεκδίκηση της αρχηγίας στο χωριό τους, θα γνωρίσουν τους κατοίκους-γράμματα κι έτσι θα μυηθούν, με ομαλό και ευχάριστο τρόπο, στον κόσμο της γραφής και των γραμμάτων.

Οι επιτραπέζιες κούκλες, τα πρωτότυπα τραγούδια και οι χιουμοριστικοί διάλογοι συνθέτουν μια ευχάριστη και ψυχαγωγική παράσταση για παιδιά από 4,5 ετών.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.       

 

Χώρος: «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ», Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου, Τριπόδων 30, Πλάκα  (μετρό Ακρόπολη), τηλ. για κρατήσεις 210-3227507

Ημέρα & ώρα:

τις Κυριακές 15, 22, 29/1 και 5/2

ώρα  13.30 μ.μ.

Εισιτήριο

9 ευρώ (ομαδικά 7 ευρώ)

Διάρκεια: 50 λεπτά