Αρχική σελίδα Παλαιότερα Συνεργασία των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά

Συνεργασία των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά

Με το σύνθημα "Φυσικά και καθαρίζουμε σε βάθος... αλλά πόσο σε βάθος επικοινωνούμε;" τα προϊόντα Αρκάδι συνεργάζονται με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά με στόχο την ενημέρωση των γονιών με τη μορφή σεμιναρίου.

Η οικογένεια των προϊόντων Αρκάδι, αξιοποιεί τη δυνατότητα της επικοινωνίας που προσφέρουν τα socialmediaκαι επιχειρεί να φέρει το κοινό που το έχει τιμήσει με τη φιλική του σχέση πιο κοντά, προσφέροντας σε 100 τυχερούς, ένα άκρως χρήσιμο, απολαυστικό και ενημερωτικό 4ώρο σεμινάριο με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά και θέμα «Επάγγελμα Γονιός- Η τέχνη των γονιών, γιατί η τέχνη του γονιού μαθαίνεται, δεν είναι έμφυτη», ένα θέμα που οι ίδιοι οι φίλοι των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ επέλεξαν, ψηφίζοντας την εβδομάδα που πέρασε μέσα από τη σελίδα των προϊόντων στο facebook.

Το σεμινάριο - το πρώτο από μία σειρά τεσσάρων - θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2013 στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων Αρμός.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν μέσω της σελίδας ΑΡΚΑΔΙ στο Facebook (https://www.facebook.com/arkadisoap?ref=hl)  μέχρι τη Δευτέρα 11/2.

Η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει την Τρίτη 12/2 και η επιβεβαίωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 14/2.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν, ενώ εκπλήξεις θα περιμένουν τους τυχερούς που θα το παρακολουθήσουν. Το concept, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ενέργειας, έχει αναλάβει η CreativePlus, διαφημιστική εταιρία των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια μπορείτε να απευθύνεστε στον κύριο Νίκο Μιχαλίτση / 210-6727007.