Αρχική σελίδα Νεότερα Ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς

Ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς για τον Φεβρουάριο με θέματα τις νέες τεχνολογίες  και το διαζύγιο.

«Παιδί και Νέες Τεχνολογίες» -  Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, 18.00-20.00 

Η τεχνολογία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablet και τα κινητά έχουν μπεί για τα καλά στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, και αντίστοιχα ο τρόπος με τον οποίο τα εισάγουμε στη ζωή των παιδιών είναι αυτός που θα καθορίσει αν η χρήση τους θα έχει οφέλη ή αρνητικές συνέπειες.

«Παιδί και Διαζύγιο-Ανακοίνωση και τρόποι προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα» - την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, 18.00-20.00  

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που παίρνει εύκολα και ανώδυνα. Αν το ζευγάρι έχει και παιδιά, οι παράμετροι γίνονται ακόμα περισσότερες και πιο πολύπλοκες. Τις περισσότερες φορές, αυτό που απασχολεί τους γονείς είναι το πώς θα το εξηγήσουν στο παιδί, αλλά και πώς θα το βοηθήσουν να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινή ρουτίνα όπου οι γονείς του δεν είναι πια ζευγάρι.

 

Χώρος Διεξαγωγής: Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.