Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 3 Διπλές Προσκλήσεις στην παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι"

Διαγωνισμός για 3 Διπλές Προσκλήσεις στην παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι"

Το mamakid έχει τη χαρά να είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" που πραγματοποιείται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 3.00 μ.μ.

Η ιδιαίτερα πρωτότυπη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" απευθύνεται σε παιδιά και έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία σε άλλους χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα από το 2005.

Ο Σίρο, ένας μικρός Γιαπωνέζος, κάνει ένα ταξίδι, όπου γνωρίζει νέα τοπία, εικόνες και ήχους που τον συναρπάζουν. Λουλούδια, νούφαρα, κελάιδισμα πουλιών, η γέφυρα με τους ήχους, όλα αυτά είναι νέες εμπειρίες, τις οποίες ο Σίρο, όταν γυρίσει από το ταξίδι του, θέλει να γνωρίσει στους φίλους του, τους θεατές.

Οι θεατές στην παράσταση αυτή, κάθονται σε καθίσματα γύρω από το «μαγικό χαλί» στο οποίο εκτυλίσσεται όλη η θεατρική δράση. Μόλις ο Σίρο τελειώσει το δικό του ταξίδι, καλεί τους θεατές να συμμετάσχουν και να αλληλεπιδράσουν με το μαγευτικό αυτό σκηνικό, που δημιουργείται από το πάντρεμα της νέας τεχνολογίας με τη θεατρική τέχνη, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" στο άρθρο μας εδώ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για τη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" έληξε στις 7/10/2010.

Οι 3 νικητές που κερδίζουν 3 διπλές προσκλήσεις (για 2 άτομα) για να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 3.00 μ.μ. δωρεάν είναι:

1. Κατερίνα Κατσώνη

2. Αικατερίνη Κατηφόρη

3. Θεόδωρος Μπόζιος

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 29 Σεπτ. 2010