Αρχική σελίδα Παλαιότερα Αποσπερίδα Αφήγησης στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Αποσπερίδα Αφήγησης στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Το «Εργαστήριο Μαιρηβή» προσκαλεί όλους τους φίλους του να απολαύσουν τη φτωχή και μαγική τέχνη του προφορικού λόγου, από τον πρώτο Έλληνα ιστορητή επαγγελματία παραμυθά Στέλιο Πελασγό Δρ. και τους μαθητές του. Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2011 στις 8μ.μ., και στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Η τέχνη του παραδοσιακού παραμυθά και του σύγχρονου ιστορητή», διοργανώνεται ανοιχτή Λέσχη Αφήγησης για παλιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους αφηγητές και φίλους των ιστοριών. Οι μαθητές μπορούν να εφαρμόσουν όσα μαθαίνουν και να ακούσουν το δάσκαλό τους και άλλους αφηγητές, σε διαφορετικά είδη προφορικής λογοτεχνίας και τρόπους αφήγησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

 

Περισσότερα για το εργαστήρι «Η τέχνη του παραδοσιακού παραμυθά και του σύγχρονου ιστορητή»:

Το «Εργαστήρι Μαιρηβή» διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι σχετικά με την τέχνη του παραδοσιακού παραμυθά και του σύγχρονου ιστορητή.  Υπό την διδασκαλία του Δρ. Στέλιος Πελασγού, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στην τέχνη της αφήγησης χρησιμοποιώντας, φωνή και κίνηση, τεχνικές, ασκήσεις και θα γνωρίσουν το ρυθμό και τη μουσική στην προφορική αφήγηση.

Ημέρες & ώρες:
Σάββατο - Κυριακή 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011
Σάββατο 10 π.μ – 3 μ.μ
Κυριακή 10 π.μ – 3 μ.μ

Δηλώσεις συμμετοχής: 9 π.μ - 9 μ.μ στο 210 5222181

«Εργαστήρι Μαιρηβή», Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, τηλ. 210 52.22.181, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.mairivi.gr