Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Πρόσφατοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Πρόσφατοι

Διαγωνισμός για 6 προσκλήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις από το Θέατρο Κούκλας Ιρίνα Μπόικο

Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για τις μαγευτικές Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο, που απευθύνονται σε παιδιά από 1,5 έως 5,5 ετών για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου. Οι παραστάσεις "Μαγικά Στολίδια", "Η Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων"  & "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι" πραγματοποιούνται με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για βρεφικά προϊόντα Frezyderm

Κερδίστε 2 σετ από βρεφικά προϊόντα της FREZYDERM: 1 βρεφική μαλακτική κρέμα Baby Perioral & 1 ρινική αλοιφή Nasal Ointment.

Οι αλλεργίες είναι συχνές αυτή την εποχή και ταλαιπωρούν μεγαλους, αλλά και... πολύ μικρούς! Η Frezyderm με σεβασμο στις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας παρουσιάζει τη ρινική αλοιφή Nasal Ointment και τη βρεφική μαλακτική κρέμα Baby Perioral, που ανακουφίζουν άμεσα και με φυσικό τρόπο ακόμα και τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα και προλαμβάνουν την ανάπτυξη μολύνσεων.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 5 πασχαλινά βιβλία από τις εκδόσεις Σταμούλη

Κερδίστε στον πασχαλινό διαγωνισμό μας παιδικά πασχαλινά βιβλία των εκδοσεων Σταμούλη!

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 1 βιβλίο-cd "Ποιός μου χάλασε το τραίνο;"

Κερδιστε 1 βιβλίο – cd με 12 μουσικά παραμύθια με τίτλο "Ποιός μου χάλασε το τραίνο;" απο τις εκδόσεις της Μικρής Άρκτου.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις στο 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το "2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά... μα και μεγάλους" που διοργανώνει το Hello Kids το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Ξενοδοχείο Caravel με εργαστήρια, παρουσιάσεις και έκθεση παιδικού βιβλίου και λαμπάδων.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος"

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος" για την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος"

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος" για την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 1 διπλή πρόσκληση "Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα"

Kερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα" για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή! Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει ... ούτε για μια στιγμή! Κι όταν την περίοδο της Αποκριάς επισκέπτεται την Σία Μαγισσία τα κάνει στ αλήθεια όλα "κάτω - άνω"!!!

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις "Πρίγκηπας και Φτωχός"

Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πρίγκηπας και Φτωχός" για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου!

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος"

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος" για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...