Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Νέο Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι

Χαρίστε στα παιδιά χαρούμενες στιγμές παιχνιδιού με την κορυφαία καινοτομική κούκλα, τη Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι! Μία από τις κορυφαίες και πιο Premium Μάρκες στα παιχνίδια ανατροφής (nurturing dolls) παγκοσμίως, η Baby Alive από την Hasbro, αποκτά ένα νέο μέλος, τη νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι! Η νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι χρειάζεται τη φροντίδα των παιδιών και τη ζεστή αγκαλιά τους για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει.

 

Περισσότερα...

Νέο Persil Care & Refresh - εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και να διατηρεί τη φρεσκάδα στα ρούχα σας

Θέλετε τα ρούχα σας να «βγάζουν» τον πιο όμορφο εαυτό σας, όλες τις ώρες της ημέρας; Τότε, υποδεχτείτε το νέο Persil Care & Refresh, το 1ο απορρυπαντικό Persil ειδικά σχεδιασμένο για μεικτά και συνθετικά υφάσματα! Χάρη στην τεχνολογία Deo-tech® που απομακρύνει τα σωματίδια των δυσάρεστων οσμών, διατηρεί το υπέροχο άρωμα στα ρούχα σας έως και 24 ώρες ενώ τα φοράτε! Και όλα αυτά φυσικά, χωρίς να φθείρονται τα ρούχα σας, με την υπογραφή του Persil που διαθέτει πάνω από 60 χρόνια στην υπηρεσία φροντίδας όλων των ειδών υφασμάτων!!!

 

Περισσότερα...

Βουλωμένη μύτη; Όχι πια με το Sinomarin®!

Σας απασχολεί που η μύτη του μικρού σας είναι συχνά βουλωμένη ή τρέχει και δεν λέει να σταματήσει; Υπάρχει μία φυσική λύση από το Sinomarin®.

Περισσότερα...

Όλα τα κανάλια της Disney έρχονται στο σπίτι σας από τον OTE TV!

Πλέον υπάρχει ένα κανάλι Disney για κάθε ηλικία μόνο στον OTE TV, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία (Disney Channel, Disney XD και Disney Junior)! 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...