Αρχική σελίδα Οικογένεια Ταξίδι & Διακοπές

Ταξίδια & Διακοπές

Για ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι με το αυτοκίνητο

Οι οικογενειακές εξορμήσεις με το αυτοκίνητο είναι πολύ συχνές το καλοκαίρι, είτε για διακοπές… διαρκείας είτε για μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς. Με λίγη προετοιμασία και πολύ κέφι, τα ταξίδια με το αυτοκίνητο, ακόμη και εκείνα που διαρκούν πολλές ώρες, μπορούν να γίνουν ξεκούραστα και κυρίως με ασφάλεια για όλους.

Περισσότερα...

Συμβουλές για τις πρώτες διακοπές με το μωράκι σας

Οι πρώτες διακοπές με το μωράκι σας είναι γεγονός! Το μικρό σας πλασματάκι είναι μικρότερο του 1 έτους και θα πάει τις πρώτες του διακοπούλες! Διαβάστε μικρές συμβουλές για να είναι οι πρώτες διακοπές με το μωρό σας ξεκούραστες και απολαυστικές τόσο για εκείνο όσο και για εσάς!

Περισσότερα...

Το φαγητό του καλοκαιρινού ταξιδιού

Ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο (ή τρένο ή πούλμαν) είναι η αρχή των διακοπών! Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά οπωσδήποτε οι πολλές ώρες ακινησίας στο αυτοκίνητο δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εκείνα και… τους συνοδούς τους! Μέσα σε όλα, πρέπει και να φροντίσετε για τα γεύματά τους καθ’ οδόν κι εμείς σας βοηθάμε να οργανώσετε τα γεύματα του ταξιδιού με πρακτικές λύσεις και συμβουλές!

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές διακοπές - πολύτιμος χρόνος για την οικογένεια

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα ο χρόνος των διακοπών μας είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να «παγώσουμε» λίγο το χρόνο, τις έγνοιες και να επικοινωνήσουμε και να χαρούμε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς μας.

Περισσότερα...

Οι αποσκευές του μικρού σας ταξιδιώτη!

Θυμάστε την εποχή που παίρνατε ένα σάκο εσείς, έναν ο σύντροφός σας και πηγαίνατε τα ταξίδια σας; Μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσετε! Τώρα που έχετε μαζί σας έναν μικρό ταξιδιώτη, τα πράγματα και ο όγκος των αποσκευών του ταξιδιού σας έχουν αλλάξει πολύ, αλλά τα πράγματα θα βελτιώνονται όσο το μικρό σας μεγαλώνει!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...