Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Ήρεμα παιχνίδια για… άρρωστα παιδιά!

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του πάντα το παιχνίδι, ακόμη κι όταν είναι άρρωστο. Μάλιστα, συχνά η όρεξή του για παιχνίδι (ή η απουσία της) είναι ένας πολύ καλός δείκτης για το πόσο άρρωστο είναι ή πόσο υποφέρει από μια ίωση ή κρύωμα. Κι αν οι ενήλικες προτιμούμε να είμαστε κάτω από μια ζεστή κουβέρτα βλέποντας τηλεόραση όταν είμαστε άρρωστοι, τα παιδιά τις περισσότερες φορές εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν! Δείτε μερικές ιδέες για ήρεμα παιχνίδια που θα απασχολήσουν και θα διασκεδάσουν ένα παιδί που πρέπει να μείνει σπίτι επειδή αρρώστησε και θα πρέπει να μην κουραστεί πολύ, ώστε να αποφύγετε γκρίνιες, νεύρα και τις πολλές ώρες στην τηλεόραση.

Περισσότερα...

Βρες τις διαφορές στους κλόουν

Εκτυπώστε αυτό το διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι και βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στους δύο κλόουν!

Περισσότερα...

Βρες το σωστό κλόουν

Εκτυπώστε αυτό το διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι και βρείτε ποιός είναι ο σωστός κλόουν!

Περισσότερα...

Παιδότοποι - μια καλή εναλλακτική λύση για το χειμώνα

Παιδότοποι με φουσκωτά και μαλακά παιχνίδια έχουν «φυτρώσει» πλέον σε όλες τις πόλεις και τις γειτονιές. Είναι κλειστοί χώροι, κατάλληλα διαμορφωμένοι για παιχνίδι και με παροχές για τους συνοδούς γονείς.

Περισσότερα...

Παιχνίδια για μέσα στο σπίτι

Έξω βρέχει και έχετε κλειστεί στο σπίτι; Το βλαστάρι σας έχει νευράκια επειδή ο καιρός του χάλασε τη βόλτα στην παιδική χαρά; Λίγο πριν πατήσετε το κουμπί της τηλεόρασης κρατώντας το DVD που θα σας σώσει από τη δύσκολη κατάσταση, δοκιμάστε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του παιδιού σας, παίζοντας μαζί του τα 3 πρωτότυπα παιχνίδια που σας προτείνουμε.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...