Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

Παρουσίαση βιβλίου - «Βέιν ο τρομερός» από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Το βιβλίο/cd «Βέιν ο τρομερός» των Εκδόσεων Διάπλαση θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο INTO THE BAG. Η συγγραφέας Μάρα Χωματίδη μαζί με τη μουσικό του cd Αφροδίτη Φρυδά θα τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά τα κατορθώματα του τρομερού Βέιν!

Χώρος: Βιβλιοπωλείο into the bag, Γ. Παπανδρέου 35, Δάσος Χαϊδαρίου, τηλ. 210 5820002

Πώς και γιατί να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να διαβάζουν βιβλία το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ίσως είναι η εποχή για να αποδείξετε στο πιτσιρίκι σας ότι τα βιβλία δεν θυμίζουν πάντα σχολείο και υποχρεώσεις! Φυσικά, το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που όλοι ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν έντονη φυσική δραστηριότητα, που τόσο στερούνται το χειμώνα με το φορτωμένο τους πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα θα υπάρχει λίγος χρόνος που μια ήρεμη δραστηριότητα είναι απαραίτητη και ευχάριστη.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 3 - 19 Ιουνίου 2011

Άνοιξε τις πύλες του το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική παραλία του Λευκού Πύργου από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου 2011 με τη συμμετοχή εκδοτών απ΄ όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση γίνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Περισσότερα...

«Τραγουδώ για τη φύση και το περιβάλλον» από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, από τη σειρά Τραγουδώ ό,τι αγαπώ σας παρουσιάζουμε το νέο βιβλίο/CD "Τραγουδώ για τη φύση και το περιβάλλον" με τραγούδια για τη φύση και το περιβάλλον από τις Εκδόσεις Διάπλαση. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή παιδικών τραγουδιών που υμνούν τις ομορφιές της φύσης και καλλιεργούν το σεβασμό και την αγάπη για το περιβάλλον.

Η τέχνη και το τραγούδι είναι ένα σημαντικό μέσο για την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών για το εύθραυστο φυσικό περιβάλλον που κινδυνεύει και τους χαρίζει ταυτόχρονα μελωδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Το βιβλίο/CD προσφέρει μια μελωδική περιπλάνηση σ’ ένα παραμυθένιο τοπίο, όπου το ουράνιο τόξο και οι ηλιαχτίδες, οι χιονονιφάδες και ο αέρας, τα λουλούδια και τα αστέρια, τα ζουζούνια και τα πλάσματα του βυθού γίνονται αφορμή για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, στα ονειρεμένα μονοπάτια όλων των αισθήσεων, που ξυπνούν σε κάθε κάλεσμα της πλάσης.

Συγγραφέας: Μαριλένα Καββαδά
Εικονογράφος: Ντανιέλα Σταματιάδη
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγούδι: Κωνσταντία Πουτκάρη, Νίκος Ζης,
Δημήτρης Λογαράς, Αλκαίος Παπαναγής, Ελένη Ζαχοπούλου,
Μαριλένα Καββαδά, Αλεξάνδρα Μπαμπαλή, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος: 2011
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:36
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-69-8
Τιμή: 15,00 ευρώ

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 30 Μαΐου 2011

 

Περισσότερα Άρθρα...