Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

Τραγούδια στη βιβλιοπαρουσίαση των Εκδόσεων Διάπλαση στις 17/4

Οι εκδόσεις Διάπλαση και ο Πασχάλης Τσαρούχας προσκαλούν τους φίλους τους στο βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο στην παρουσίαση των βιβλίων του Τραγουδώ κλασικά παραμύθια και Τραγουδώ τους μύθους του Αισώπου. Όσοι βρεθούν την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11:30 το πρωί εκεί, θα τραγουδήσουν και θα διασκεδάσουν σε μια όμορφη παρέα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Χώρος: Βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο, Ρήγα Φεραίου 25, Ηλιούπολη Τηλ.: 210 99 40 110
XOPHΓOΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ mamakid.gr

Παιδικά βιβλία για το Πάσχα

Το Πάσχα έρχεται κι εμείς στο mamakid.gr διαλέξαμε έξι όμορφα πασχαλινά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες και σας τα παρουσιάζουμε!

Περισσότερα...

Η μάγισσα Τιβικουτή σας περιμένει στις 9 Απριλίου

Η μάγισσα Τιβικουτή και οι Εκδόσεις Διάπλαση καλούν τους μικρούς φίλους το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

Εκεί, η συγγραφέας Λένα Τερκεσίδου με την ηθοποιό-εμψυχώτρια Ία Χρυσανθοπούλου θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο της «Μάγισσας Τιβικουτή». Με διασκεδαστικό τρόπο και θεατρικό παιχνίδι, θα δείξουν ότι η τηλεόραση, αν και είναι μαγική, πολλές φορές μπορεί να κρύβει κινδύνους…

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το www.mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ο Τριγωνοψαρούλης στο "Ακαδήμεια"

Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει… το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στις 5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια".

Το θεατρικό που παρουσιάστηκε από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης τώρα και παραμύθι σε ένα βιβλίο-έκπληξη, αφού εικονογράφος κάθε αντιτύπου θα είναι το ίδιο το παιδί αναγνώστης του! Παιδιά κάθε ηλικίας θα ξεκινήσουν να εικονογραφούν ο καθένας το βιβλίο του με τις οδηγίες του συγγραφέα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" , Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210 5125600

 

Περισσότερα Άρθρα...