Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τις Εκδόσεις Ακρίτας με τη χορηγία του mamakid.gr

Οι Εκδόσεις Ακρίτας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τη χορηγία επικοινωνίας του mamakid.gr.

Είστε όλοι καλεσμένοι το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στο κατάστημα των εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.: 210-3247678).

Περισσότερα...

Πασχαλινά βιβλία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»

Το Πάσχα πλησιάζει ακόμη πιο κοντά με δύο βιβλία των Εκδόσεων Τετράγωνο το Σάββατο 2 Απριλίου στις 5:00 μ.μ., με «Το Πάσχα του Πασχάλη» και την «Πασχαλινή ιστορία αγάπης».

Ένας σοκολατένιος λαγός ερωτεύεται ένα σοκολατένιο αυγό …  Μπροστά στην βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου κι ενώ όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί, τρυφεροί ήρωες ζωντανεύουν την ελπίδα μέσα στις καρδιές μας!

Και ο Πασχάλης ο λαγουδάκος αποκαλύπτει ότι το μήνυμα της Αγάπης γιορτάζεται όλο το χρόνο!

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

 

Με τη χορηγία επικοινωνίας του www.mamakid.gr

 

Οι Εκδόσεις Διάπλαση ταξιδεύουν στη Λάρισα στις 4 & 5 Απριλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου η συγγραφέας των εκδόσεων Διάπλαση Κατερίνα Μουρίκη θα βρίσκεται στη Λάρισα. Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:
 
Δευτέρα 4 Απριλίου
  • στις  9:30 το πρωί - Συνάντηση με τους μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Η συγγραφέας θα παρουσιάσει τα βιβλία της «Γίνομαι καλύτερος με παραμύθια που σκίζουν», «Λίγα γαρίφαλα για το πολυτεχνείο» και «Απίστευτες ιστορίες για απίθανα παιδιά» των εκδόσεων Διάπλαση. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με τα βιβλία της συγγραφέως απ’ το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό.  Διοργάνωση: βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό, βρεφονηπιακός σταθμός ΛΗΤΩ
  • στις 11:30 το πρωί - Επίσκεψη στο βρεφονηπιακό σταθμό ΛΗΤΩ. Η κυρία Μουρίκη θα μας πει με τον δικό της τρόπο τα 3 κεφάτα παραμύθια που΄χαν την ζημιά συνήθεια, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάπλαση με γενικό τίτλο "ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ". Διοργάνωση: βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό, βρεφονηπιακός σταθμός ΛΗΤΩ
  • στις 6:30 το απόγευμα - Γίνομαι καλύτερος… με παραμύθια που σκίζουν! Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ και το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό καλούν τους μικρούς μας φίλους τη Δευτέρα 4 Απριλίου  στις 6:30 το απόγευμα  στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Μουρίκη! Γίνομαι καλύτερος… με παραμύθια που σκίζουν! Η συγγραφέας του βιβλίου μαζί με τον βρεφονηπιακό σταθμό Λητώ θα μας δείχνουν πως θα γίνουμε καλύτεροι μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα ακολουθήσει συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα τη φιλαναγνωσία

Χώρος: Βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό, Αθαν.Διάκου 5 Λάρισα, τηλ. 2410 537791

 
Τρίτη 5 Απριλίου
  • πρωί - Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας  Συνάντηση με τους μαθητές όλων των τάξεων από διάφορα σχολεία της Λάρισας. Παρουσίαση των βιβλίων «Γίνομαι καλύτερος με παραμύθια π ου σκίζουν», «Λίγα γαρίφαλα για το πολυτεχνείο» και «Απίστευτες ιστορίες για απίθανα παιδιά» των εκδόσεων Διάπλαση,  καθώς και άλλων που έχουν διαβάσει οι μαθητές. Δρώμενο από την εμψυχώτρια κ. Λητώ Τσακίρη και τους συνεργάτες της από τον βρεφονηπιακό σταθμό Λητώ και παράλληλη έκθεση βιβλίου από το βιβλιοπωλείο Σκάλα.
 
Χορηγός επικοινωνίας www.mamakid.gr

Πασχαλινά βιβλία από τις Εκδόσεις Τετράγωνο στις 26/3

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, η Μαρία Ανδρικοπούλου παρουσιάζει τα Πασχαλινά της βιβλία «Πασχαλινή ιστορία αγάπης» και «Το Πάσχα του Πασχάλη» από τις εκδόσεις Τετράγωνο στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στον Πειραιά.

 

- Τι συμβαίνει τα βράδια στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου "Η γλυκιά ζωή"; 

- Τι μπορεί να ξέρουν για την αγάπη ο σοκολατένιος λαγός κι ένα, επίσης σοκολατένιο, αυγό;

Η "Πασχαλινή ιστορία αγάπης" είναι ένα τρυφερό παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης. 

 

Ο Πασχάλης δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει την καινούργια του γειτονιά, ώσπου ανήμερα το Πάσχα,

αναπάντεχα, όλα αλλάζουν σαν από θαύμα.

Το "Πάσχα του Πασχάλη" είναι μια διασκεδαστική ιστορία για το πείσμα των παιδιών και τις δυσκολίες

προσαρμογής σε νέο περιβάλλον.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.             

 

Βιβλιοπωλείο ΦΛΩΡΑΣ, Ζωσιμάδων 32, Πειραιάς, τηλ. 210-4172819 www.florasfun.gr   

Περισσότερα Άρθρα...