Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Τα γενέθλια του Μίκυ Μάους στην Ελλάδα!

Με έναν εντελώς πρωτότυπο και χαρούμενο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλια του πιο διάσημου ποντικού στον κόσμο, η Disney στην Ελλάδα, με την θερμή συμμετοχή των σπουδαστών της Σχολής Χορού του Ωδείου Αθηνών. Από μικρά παιδιά μέχρι εφήβους και νέους, οι σπουδαστές «φόρεσαν» τον αγαπημένο ήρωα της Disney και το καλύτερο χαμόγελό τους, και με ένα ξεσηκωτικό χορευτικό, υπό τους ήχους του Mickey March by New Hope Club, γιόρτασαν τα γενέθλια του Μίκυ Μάους!

 

Περισσότερα...

Ο Ασπροδόντης (White Fang)

Μια υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια έρχεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους. Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Όμορφες χειμερινές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς σας περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Ζήστε τις πιο αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και όρεξη για προσφορά! Διαλέξτε ανάμεσα από μια σειρά δραστηριοτήτων που σίγουρα θα ανεβάσουν την όρεξη σας για δημιουργία, θα σας χαρίσουν στιγμές γεμάτες ευαισθησία και τρυφερότητα και θα σας γεμίσουν με γνώσεις που χρησιμεύουν για μια ζωή!

Περισσότερα...

Χριστούγεννα στο hello kids

To Hello Kids υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γιορταστικά εργαστήρια στους υπέροχους χώρους του, με κατασκευή στολιδιών και παιχνίδια, για δημιουργικές και χαρούμενες γιορτινές ώρες!

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα». Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Αγκαλιάς και θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες αγορών.

 

Περισσότερα...

Ομιλία για γονείς στο ΔΙΚΕΨΥ με θέμα "Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών"

Ομιλία για γονείς με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών 0-10. Πως μπορούν γονείς και εκπαιδευτικοί να βοηθήσουν» πραγματοποιείται από το επιστημονικό κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Θα αναπτυχθούν ζητήματα που σχετίζονται με το τι σημαίνει Σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και την αναγκαιότητά της, το πώς και πότε προσεγγίζουν οι γονείς τα παιδιά για ανάλογα ζητήματα, καθώς και πρακτικές συμβουλές για την ενημέρωση των παιδιών και την αντιμετώπιση πιο ειδικών ζητημάτων που ανακύπτουν.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...