Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Δημιουργικά Εργαστήρια στο Hello Kids

Ο Πολυχώρος Hello Kids ξεκινά και φέτος τα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, με κέφι, φαντασία και έμπνευση από τα παραμύθια! Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Περισσότερα...

Σεμινάρια για γονείς από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για μητέρες/γονείς, παιδιά και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς με δωρεάν είσοδο. Δείτε τα θέματα των σεμιναρίων:

 

Περισσότερα...

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Περισσότερα...

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Μια υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ - Οι δύο τελευταίοι τίτλοι της κλασικής αστυνομικής σειράς για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και διαγωνισμός των εκδόσεων με δώρα βιβλία.

 

Περισσότερα...

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και Bazaar βιβλίου στον Εθνικό Κήπο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στον Εθνικό Κήπο σε μια μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια δράσης του.

Περισσότερα...

Γιορτή Χειροτεχνίας στο Hello Kids

O Πολυχώρος Hello Kids γιορτάζει το καλοκαίρι με μια γιορτή χειροτεχνίας στο καλλιτεχνικό του εργαστήρι όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν πολλές και διαφορετικές δημιουργίες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...