Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας

Την Τετάρτη 27 Μαίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ, στο Κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ θα διεξαχθεί ομιλία σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με θέμα «Πως να ενισχύσετε τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού σας στο Νηπιαγωγείο και την Α' Δημοτικού μέσω του παιχνιδιού».

 

Περισσότερα...

15 Χρόνια Αττικο Ζωολογικό Πάρκο!

Τα 15 χρόνια  από την έναρξη της λειτουργίας του γιορτάζει το τριήμερο 15-16-17 Μαΐου το  Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με δώρα και εκπλήξεις για όλους.

 

Περισσότερα...

Τα Μιράντα Παπαδοπούλου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Τα Μιράντα Παπαδοπούλου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο με ένα διήμερο αφιέρωμα, το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

 

Περισσότερα...

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο Avenue

Ο Σύλλογος "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 9 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο Avenue με πλούσιες γιορτινές εκδηλώσεις για παιδιά και παράλληλα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξει στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά που ενισχύει καθημερινά.

Περισσότερα...

Συναυλία για τα 20 χρόνια παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου

Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου γιορτάζει τα 20 χρόνια στη δισκογραφία με μια μοναδική παράσταση την Κυριακή 10 Μαΐου με τίτλο "Γίνε μαζί μας παιδί".

 

Περισσότερα...

Τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με οrigami, κόμικ σε παπούτσια, και πολλά πολλά ζώα!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...