Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Παγκόσμια Ημέρα Νεότητας στις 12 Αυγούστου

Στις 12 Αυγούστου έχει θεσπιστεί η Παγκόσμια Ημέρα Νεότητας και φέτος η ημέρα αυτή σηματοδοτεί το τέλος του Διεθνούς Έτους Νεότητας, σύμεφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Περισσότερα...

Συναυλία στη Σαλαμίνα για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Συναυλία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν ο Δήμος, ο Εμπορικός Σύλλογος και τοπική εφημερίδα της Σαλαμίνας στις 8 Αύγουστου 2011 στις 9 το βράδυ στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού.

Περισσότερα...

Παραστάσεις και εργαστήρια στο «Ακαδήμεια» μέχρι τέλος Ιουλίου

Παράταση των παραστάσεων του Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα και της κουκλοθεατρικής παράστασης «Ο Πέτρος και ο Λύκος» της Αλεξίας Αλεξίου, καθώς και του Εργαστηρίου Κατασκευής Κουκλοθεάτρου μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Περισσότερα...

Συναυλία για Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 και ώρα 9.30μμ στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στην οποία θα ενώσουν τις φωνές τους 16 καλλιτέχνες με σκοπό να ενισχύσουν το έργο που επιτελεί η οργάνωση.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 3 - 19 Ιουνίου 2011

Άνοιξε τις πύλες του το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική παραλία του Λευκού Πύργου από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου 2011 με τη συμμετοχή εκδοτών απ΄ όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση γίνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...