Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Το Πάρτι του mamakid.gr - περάσαμε καταπληκτικά!!!

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Πάρτι για τον 1 χρόνο του αγαπημένου σας mamakid.gr! Περίπου 250 παιδιά και γονείς πέρασαν ώρες διασκέδασης και χαράς μέσα στην όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα που ετοίμασαν οι συνεργάτες του mamakid.gr .

Περισσότερα...

Συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε συνάντηση στις 25 Μαΐου 2011 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής για έβδομη συνεχή χρονιά, όπου παρουσιάστηκαν δράσεις και στατιστικά στοιχεία.

Η 25η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά. Οι εξαφανίσεις ανηλίκων αποτελούν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και είναι πολύ συχνότερο φαινόμενο από όσο νομίζουμε, όπως μαρτυρούν οι αριθμοί.

Περισσότερα...

Καλοκαιρινό Παζάρι από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμπληρώνοντας 16 χρόνια έργου και καθημερινού αγώνα για την αποτελεσματική και ποιοτική κάλυψη όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη, διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό παζάρι και σας προσκαλεί όλους, από την Τρίτη 14/6 έως και το Σάββατο 18/6, στην Αίθουσα του Αττικού Μετρό (ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ), ώρες 7:30 έως 22.30 μμ.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεων του Οργανισμού και να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών (είδη ρουχισμού, καπέλα, μπάλες, εποχιακά αξεσουάρ, λευκά είδη, είδη σπιτιού, σχολικά κ.α.)!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα υποδεχθεί με χαρά όλο τον κόσμο στο καλοκαιρινό παζάρι, με στόχο  ακόμη περισσότερα χαμόγελα εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα!
Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, όπως ήταν τα λόγια του μικρού ιδρυτή «αν ενωθούμε όλοι μαζί…μπορούμε να τα καταφέρουμε!»
 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 12 Ιουνίου 2011

Τα 15 νέα μέλη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα αναπαραγωγής απειλούμενων ειδών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου προστέθηκαν τους τελευταίους  μήνες 15 νέα «μέλη» !

Οι τελευταίοι μήνες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ήταν γεμάτοι από γεννήσεις και αφίξεις νέων «μελών», γεμίζοντας χαρά προσωπικό και επισκέπτες.

Ένα γκουανάκο, δυο πούμα,  τέσσερις  λεμούριοι, ένα Μάρα Παταγονίας, ένα σιτατούνγκα, ένα καπιμπάρα, ένα αρσενικό ‘Αγριο Γαϊδούρι Σομαλίας, ένα αρσενικό Φαλαμπέλα πόνυ, τρία είδη γερανών και μια ροζ ταραντούλα Χιλής έγιναν μέλη της πολυμελούς οικογένειας μας του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Περισσότερα...

Παράσταση "Στο Βυθό Δασκάλες" από παιδιά με δωρεάν είσοδο

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων "Άννα Συνοδινού" οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου με παιδιά των 1ου+2ου Δημοτικών Σχολείων ΥΜΗΤΤΟΥ μας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση "Στο Βυθό Δασκάλες" με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...