Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο Συναισθημάτων στις 21/5

Το Μουσείο Συναισθημάτων θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα μουσείων το Σάββατο 21 Μαΐου, προσφέροντας ελεύθερη είσοδο στην έκθεση που παρουσιάζει με τον τίτλο «Ποιος είμαι εγώ;».

Από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. μικροί ( 5 -12 ετών) και μεγάλοι μαζί, μπορούν να ανακαλύψουν παίζοντας τη διαδραστική έκθεση «Ποιος είμαι εγώ;», ενώ στη 1μ.μ. θα ξεκινήσει το εργαστήρι  «Φτιάχνουμε ένα παραμύθι;», με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία ενηλίκων και παιδιών!

«Ανοιχτή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα» 15 - 22 Μαΐου 2011

Φέτος, τη Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα, από τις 15 έως τις 22 Μαΐου 2011, διοργανώνεται διοργανώνεται στην Ελλάδα από το ENCA Hellas, μέλος του European Network of Childbirth Associations (ENCA),  η «Ανοιχτή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα» με θέμα «Γέννα όπου την επιθυμείτε, με τον τρόπο που την επιθυμείτε, με τους ανθρώπους που θέλετε κοντά σας».

Περισσότερα...

Βιβλιοπαρουσίαση «Τα Παραμύθια της Θάλασσας»

Βιβλιοπαρουσίαση για «Τα Παραμύθια της Θάλασσας» των Εκδόσεων Τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Ακαδήμεια» την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα...

Ελάτε στο Πάρτι Γενεθλίων του mamakid.gr στις 28 Μαΐου!

Ο ιστότοπος mamakid.gr που όλοι αγαπήσατε, κλείνει 1 έτος επιτυχημένης λειτουργίας στο διαδίκτυο και σας καλεί όλους στα πρώτα του γενέθλια!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 και ώρα 5-7 το απόγευμα στην ηλιόλουστη αυλή στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», του οποίου το mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας. 

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων & Πανευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων

Στις 18 Μαΐου η πρώτη και στις 14 Μαΐου η δεύτερη, οι επετειακές ημέρες αυτές μας φέρνουν πιο κοντά στο θεσμό των Μουσείων και μας καλούν να τα επισκεφτούμε με όλη την οικογένεια!

Τα Μουσεία τιμούν τις ημέρες αυτές το θεσμό τους και τους επισκέπτες τους και διοργανώνουν πολλές πολλές ευκαιρίες που συνήθως διαρκούν ακόμη και μία εβδομάδα και προσφέρουν ελεύθερη είσοδο! Αναζητήστε στο mamakid.gr τι διοργανώνει το κάθε Μουσείο, ανάλογα με τα γούστα σας, κυρίως στις ενότητες Μουσεία & Εκθέσεις και στα Νέα και διαβάστε πιο κάτω περισσότερα για την ιστορία των ημερών αυτών!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...