Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Αφιέρωμα στην Ισορροπημένη διατροφή στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνεται από την KraftFoods, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15 Μαΐου) τετραήμερο εκδηλώσεων «τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα – ζω απολαυστικά» στις 12 έως 15 Μαΐου 2011.

Στόχος ένα αναδειχτεί η σημασία της ισορροπημένης διατροφής και της σωματικής άσκησης στην καλή λειτουργία και την ευεξία του οργανισμού και έτσι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή στο κοινό, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και γονείς στο Παιδικό Μουσείο.

Περισσότερα...

34η Γιορτή Βιβλίου στο Ζάππειο

Τα βιβλία γιορτάζουν και σας καλούν να τα ξεφυλλίσετε στην 34η Γιορτή Βιβλίου στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου από τις 13 έως 29 Μαΐου 2011 με πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα.

 

Περισσότερα...

Έκπτωση 15% για τους φίλους του mamakid.gr και Εγκαίνια από τα Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης

Έκπτωση 15% στους αναγνώστες του mamakid.gr σε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής προσφέρουν τα Ζαχαροπλαστεία ΧΑΧΑΜΗΣ στο Χαλάνδρι!

Σε κάθε γλυκιά στιγμή, σε παιδικά γενέθλια και βαφτίσεις μπορείτε να γευτείτε μικρά και μεγάλα γλυκά, εμπνευσμένα από παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, αλλά πάνω απ’ όλα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά!

Επιπλέον , τα Ζαχαροπλαστεία ΧΑΧΑΜΗΣ σας καλούν να γνωρίσετε από κοντά τις γεύσεις τους στα Εγκαίνια του νέου καταστήματος την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ., οδός Ηρακλείτου 2Α & Μ.Χατζηδάκη 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6000964.

 

Ανθοκομικές εκθέσεις 2011 - μια πολύχρωμη βόλτα!

Ολόκληρος ο Μάιος είναι μια γιορτή των λουλουδιών! Η φύση στην εξοχή, αλλά και στην πόλη βάζει τα καλά της και μας μαγεύει με χρώματα και μυρωδιές! Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε μια κοντινή σας ανθοκομική έκθεση παρέα με τα παιδιά, που θα ξετρελλαθούν από το πλήθος γλαστράκια και φυτά και μια καλή ιδέα είναι να τους αγοράσετε ένα γλαστράκι για να το «υιοθετήσουν»! Παρακάτω αναφέρονται οι εκθέσεις που λειτουργούν:

57η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  -  28 Απριλίου 2011 - 15 Μαΐου 2011 (στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος)

25η Γιορτή λουλουδιών Βάρκιζας  -  28 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011  (στην παραλία του ΕΟΤ)

7η Ανθοκομική έκθεση Γουδή - 30 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011 (στο Νέο Πάρκο Γουδή)

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκπέμπει SOS

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέπεμψε SOS για τα Παιδιά στην Ελλάδα και ζήτησε τη στήριξη όλων για να συνεχίσει να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. «Δεν σταματάμε την δράση μας! Συνεχίζουμε με την συμμετοχή όλων».

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου, με την ευγενική χορηγία του Ζαππείου Μέγαρου, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάστηκαν τα τεράστια προβλήματα και οι τραγικές ελλείψεις σχετικά με την παιδική προστασία στην Ελλάδα, οι ελλείψεις δομών και μέτρων.

Σήμερα, ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή των δράσεών του. Τα σπίτια φιλοξενίας αντιμετωπίζουν το πιο άμεσο πρόβλημα, καθώς σε αυτά διαμένουν 286 παιδιά, ενώ λόγω έλλειψης δομών αναγκαστικά ο σύλλογος αρνήθηκε τη φιλοξενία σε 1182 παιδιά.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...