Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Σεμινάριο για ενήλικες "Συντροφικότητα Vs Αυτονομίας"

Το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων πραγματοποιεί Σεμινάριο για ενήλικες με θέμα "Συντροφικότητα Vs Αυτονομίας: «Αυτός, Αυτή και τα μυστήρια" την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 5:15 μ.μ. - 8:15 μ.μ.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τις Εκδόσεις Ακρίτας με τη χορηγία του mamakid.gr

Οι Εκδόσεις Ακρίτας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τη χορηγία επικοινωνίας του mamakid.gr.

Είστε όλοι καλεσμένοι το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στο κατάστημα των εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.: 210-3247678).

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου - 2 Απριλίου

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιερώθηκε ώστε να γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, την ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Εορτάζεται κάθε χρόνο από το 1966, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο και συγγραφείς, εικονογράφοι, εκδότες, παιδιά, βιβλιοθήκες και φορείς για το βιβλίο διοργανώνουν εκδηλώσεις και δρώμενα, με σκοπό να προάγουν τη σημασία του καλού παιδικού βιβλίου.

Το mamakid.gr αγαπάει ιδιαίτερα το παιδικό βιβλίο κι έτσι ετοίμασε για εσάς διαγωνισμούς με δώρα παιδικά βιβλία και είναι χορηγός εκδηλώσεων για το βιβλίο. Επίσης, στην ενότητα ΒΙΒΛΙΟ μπορείτε να ενημερώνεστε για τίτλους και εκδηλώσεις.

Τηλεφωνική γραμμή στήριξης για παιδιά, εφήβους και γονείς από την Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

Πολλές φορές θέλουμε να μιλήσουμε για σοβαρές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε και δεν έχουμε κάποιον να εμπιστευτούμε ή να ακούσουμε μια συμβουλή ή μια φράση συμπαράστασης. Οι δύο τηλεφωνικές γραμμές της Τηλεφωνικής Συμβουλευτικής Υπηρεσίας της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.  έρχονται να δώσουν μια αξιόπιστη λύση τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και σε ενήλικες, όπως γονείς ή εκπαιδευτικοί.

Περισσότερα...

ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!!!!!

Σε δύσκολους καιρούς , το Συμβουλευτικό Κέντρο «Συνεργάζομαι» παίρνει μια σημαντική και όμορφη πρωτοβουλία και οργανώνει μια μικρή γιορτή εθελοντισμού και ανταλλαγής ρούχων, αντικειμένων, αλλά και ιδεών με τη χορηγία επικοινωνίας του mamakid.gr!

Είστε όλοι καλεσμένοι την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, από τις 10.00 - 19.00 για μια όμορφη ευκαιρία επικοινωνίας!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...