Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα την παράσταση «Για μια φούχτα μπάμιες»

Στις 20 Μαρτίου 2011 θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των μικρών θεατών, που ζωγραφίζουν εμπνευσμένοι από την παράσταση  «Για μια φούχτα μπάμιες». Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Η παράσταση είναι μια οικολογική σάτιρα του Ευγένιου Τριβιζά από τη Θεατρική Εταιρεία «Σκαραβαίοι» και παρουσιάζεται στην Παιδική Σκηνή στο Θέατρο «Πειραιώς 131».

Περισσότερα...

«Δον Τάκις Στοματάκης» νέα παράσταση από το κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου

Νέα παράσταση από το κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις «Φιγούρες & Κούκλες».

Ο «Δον Τάκις  Στοματάκης» είναι ένα αξιολάτρευτο κουκλίστικο δοντάκι που ζει με την καθημερινότητα του στο στοματόσπιτο του, προσπαθώντας να αντισταθεί στους γλυκούς πειρασμούς!

 

Περισσότερα...

Βιβλιοπαρουσίαση «Στο πανηγύρι των πουλιών»

Μα είναι δυνατόν μια σαύρα να μπορεί στο πανηγύρι των πουλιών να τρέξει να χωθεί; Η Σούσα ονειρεύτηκε, στα σύννεφα να φτάσει με το Τουκάν να μαγευτεί τη λίμνη κι ας ξεχάσει. Μα τα πουλιά θυμώσανε με την παράφωνη λαλιά της, τη φαντασμένη της ουρά και την ξεροκεφαλιά της. Τι λέτε να ’γινε λοιπόν; Κατάφερε να πάει;

Περισσότερα...

«Πολύχρωμο Παραμύθι» από το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Θέατρο Χώρα

Από το Σάββατο 5 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 5.30 μ.μ. μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, το Θέατρο Χώρα  παρουσιάζει την παράσταση «Πολύχρωμο Παραμύθι » σε σκηνοθεσία της Ιρίνα Μπόικο.

Το «Πολύχρωμο Παραμύθι» απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 5 χρόνων και είναι ένα πολυθέαμα με δύο ηθοποιούς και δέκα κούκλες από τις οποίες οι τρεις έχουν ανθρώπινο μέγεθος, πολλή μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 4 Μαρτίου 2011

«Παράθυρα στο Σύμπαν» στο Ψηφιακό Πλανητάριο

Την νέα παράσταση με τίτλο «Παράθυρα στο Σύμπαν» μπορούν να παρακολουθήσουν στο  Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου οι επισκέπτες από τις 3 Μαρτίου 2011.

Στον τεράστιο θόλο του Ψηφιακού Πλανηταρίου θα προβληθούν θεαματικές εικόνες μέσα από τον φακό των τηλεσκοπίων, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 8 ετών.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...