Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Ημερολόγιο 2011 από το mamakid

To 2011 έφτασε και το mamakid ετοίμασε για εσάς ένα ζωντανό ημερολόγιο για να το εκτυπώσετε! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να κατεβάσετε το αρχείο .pdf και εκτυπώστε σε σελίδα Α4 το χρωματιστό μας ημερολόγιο. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε μετά να το πλαστικοποιήσετε για να αντέξει όλο το χρόνο!

Περισσότερα...

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τα παιδιά

Ο Λάκης Λαζόπουλος και το www.tospirto.net  έδωσαν το σύνθημα και 18 δημοφιλείς πρωταγωνιστές διάβασαν παραμύθια για τα παιδιά που εξακολουθούν να πιστεύουν στα θαύματα και στα happyend.  

Οι «Αναγνώσεις παραμυθιών», θα βρίσκονται online στο www.tospirto.net έως 6 Ιανουαρίου 2011, διάστημα που τα παιδιά είναι στο σπίτι για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Κάθε ημέρα ένας ηθοποιός διαβάζει ένα αγαπημένο παραμύθι για τους μικρούς φίλους του διαδικτύου!

Δημιουργικό εργαστήρι "Φτιάχνουμε ημερολόγιο για το 2011"

Ο νέος χρόνος έρχεται και τα παιδιά θα φτιάξουν για το δωμάτιό τους το δικό τους ημερολόγιο για το 2011. Με κολάζ και διάφορα υλικά τα παιδιά θα δημιουργήσουν σε αυτό το εργαστήριο ένα ημερολόγιο τοίχου διακοσμημένο με τις 4 εποχές του έτους! Το εργαστήριο αυτό ανήκει στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Θεάτρου Νέων και απευθύνεται σε παιδιά 5-13 ετών.

Ημερομηνία: 8 Ιανουαρίου 2011

Ώρες:   12.00-13.00, 16.00-17.00 & 17.15-18.15

Διάρκεια: 1 ώρα

Κόστος: 10 €

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. για κρατήσεις και πληροφορίες 210 5125600

«Η Μάγισσα Ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων» στο «Ακαδήμεια»

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Η Μάγισσα Ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων» της Όλγας Βλαχοπούλου, από τις Εκδόσεις Τετράγωνο.

Σε αυτό το έμμετρο παραμυθάκι, τα Ξωτικά ετοιμάζουν τα δώρα των Χριστουγέννων, η Γυναίκα του Αϊ-Βασίλη ψήνει λαχταριστά γλυκά και τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν τη μεγάλη βραδιά. Όμως, η Μάγισσα Ανακατωσούρα μαγεύει τα χριστουγεννιάτικα αγαθά, κι ο Αϊ-Βασίλης αρχίζει… τα χασμουρητά! Μόνο τον Μιασταλίτσα δεν πιάνουνε τα ξόρκια, γιατί είναι ο πιο μικρός από τα Ξωτικά. Θα μπορέσει αυτός ο ήρωας, ο τοσοδά μικρούλης, να σώσει τα φετινά Χριστούγεννα;

Την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει Εργαστήριο Δημιουργική Κίνησης για τα παιδιά από την χορεύτρια – χορογράφο Μάτα Μάρρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 23 Δεκεμβρίου 2010

«Ο Τρι το τριγωνάκι» στο «Ακαδήμεια»

Η τρυφερή ιστορία του βιβλίου "Ο Τρι το Τριγωνάκι" θα ζωντανέψει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", με αφήγηση του παραμυθιού και όμορφες μελωδίες!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...