ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Προτάσεις με δώρα για παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους

Ετοιμάσαμε για εσάς έναν χρήσιμο οδηγό δώρου σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών, που θα βοηθήσει όλους, αλλά ιδιαίτερα όσους δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι, αλλά κάποιο βαφτιστήρι ή ανιψάκι περιμένει με ανυπομονησία το χριστουγεννιάτικο δώρο του! Τι είναι κατάλληλο για την ηλικία και το φύλο του; Πώς θα αποφύγετε τις παιδικές απογοητεύσεις από ατυχή επιλογή; Διαβάστε τον πλήρη οδηγό δώρου μας! 

 

Περισσότερα...

Παιδικά βιβλία για τα Χριστούγεννα

Τα βιβλία είναι πάντοτε ένας υπέροχος και μαγευτικός τρόπος για να μιλήσουμε στα παιδιά για οποιοδήποτε θέμα, πόσο μάλλον για τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη! Και φυσικά, είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο δώρο που μένει πολλά χρόνια στις βιβλιοθήκες των παιδιών και μία εναλλακτική πρόταση στην αφθονία των παιχνιδιών. Εμείς στο mamakid ψάξαμε ανάμεσα στους δεκάδες εορταστικούς τίτλους, διαλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία που θα ταξιδέψουν τα πιτσιρίκια κάθε ηλικίας στον κόσμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά: πώς να επιλέξετε

Το δώρο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς είναι για τα παιδιά ένα από τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς! Είτε είναι δώρο από τη μαμά και τον μπαμπά, είτε από τον Άγιο Βασίλη, θείους, παππούδες, νονούς, κτλ, φέρνει μεγάλη χαρά και «χρωματίζει» αλλιώτικα τις γιορτινές μέρες. 

Πώς θα διαλέξετε το δώρο τους φέτος και πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πιτσιρίκια θα ευχαριστηθούν και ταυτόχρονα δεν θα αδειάσει το πορτοφόλι σας;

 

Περισσότερα...