Αρχική σελίδα Για τη μαμά Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Τεστ εγκυμοσύνης - μάθε αν είσαι έγκυος

Ανεξάρτητα εάν είναι προγραμματισμένο ή όχι, εάν ήταν κάτι που το περιμένατε ή είναι απρόοπτο, μπορεί να συμβεί και να αναρωτηθείτε "είμαι έγκυος;". Πώς μπορείτε να το διαπιστώσετε και τι τεστ εγκυμοσύνης υπάρχουν.

Περισσότερα...

Περιμένοντας δίδυμα

Τι συμβαίνει όταν αντί να δείτε στον υπέρηχο ένα έμβρυο, βλέπετε… δύο; Ναι, ο πελαργός θα σας φέρει δύο μωράκια στη συσκευασία του ενός! Πόσο διαφορετικός μπορεί να είναι ο ερχομός των διδύμων;

Περισσότερα...

Το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη αυξάνει τον κίνδυνο για εγγενείς ανωμαλίες

Μωρά με παραμορφωμένα άκρα, στρεβλοποδία, παραμορφώσεις στο πρόσωπο και προβλήματα στο γαστρεντερικό είναι ορισμένες από τις πιο συχνές εγγενείς ανωμαλίες που σχετίζονται με το κάπνισμα κατά την εγκυμοσύνη, σύμφωνα με πρόσφατη εκτεταμένη επιστημονική έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Περισσότερα...

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης αποτελούν την ανησυχία πολλών γυναικών. Πόσα κιλά πρέπει να πάρετε για να διατηρηθείτε υγιής και όμορφη και να έχετε μια ομαλή εγκυμοσύνη μέχρι τον τοκετό;

Περισσότερα...

Οι εξετάσεις στην παρακολούθηση της εγκυμοσύνης

Κατά την 9μηνη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πραγματοποιούνται διάφοροι έλεγχοι και εξετάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία του εμβρύου και της μητέρας και να υπάρχει επαρκής παρακολούθηση της πορείας της κύησης. Εδώ θα δείτε τους βασικούς σταθμούς για την παρακολούθηση μιας εγκυμοσύνης.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...